platendeals

Leer nu alles over platendeals!

Ik ben net gestart met de #crowdfunding voor mijn online videocursus over de juridische- en zakelijke aspecten van #platendeals.

Te weinig kennis over platendeals

Ondanks dat ik veel informatie gratis weggeef op mijn website en geregeld op beurzen en #muziekopleidingen spreek, heb ik nog steeds het gevoel dat er een gat zit tussen de kennis van de creatieve- ten opzichte van de zakelijke kant van de muziekindustrie. Het is mijn missie om dat gat te dichten en de verhoudingen meer in balans te brengen. Omdat persoonlijk juridisch advies niet voor iedereen is weggelegd, heb ik besloten om een professionele online #videocursus te gaan ontwikkelen. Op deze manier wil ik mijn doel bereiken en waarde toevoegen aan de creatieve industrie.

Online videocursus

In de videocursus krijg je diepgaande, maar vooral praktische informatie over onder andere de werking van #muziekrechten, over hoe je geld kan verdienen met die rechten, overeenkomsten sluit en verbreekt en bijvoorbeeld over hoe een goede platendeal eruitziet. De cursus is betaalbaar, toegankelijk, praktisch en diepgaander dan de informatie die je in veel blogs kan vinden.

Doelgroep: artiesten en labels

De cursus is bedoeld voor iedereen die op een manier met platendeals, masters of muziekrechten te maken heeft. Inhoudelijk is de cursus overigens niet aan een bepaald muziekgenre gebonden.

Voordekunst

Je kan je nu inschrijven voor de cursus door een donatie te doen op de projectpagina van Voordekunst.

Zakelijke donaties

Wellicht dat de ‘zakelijke’ donaties interessant zijn voor je / jouw bedrijf. Hiermee kan je bijvoorbeeld als sponsor worden vermeld of een stukje van de cursus over jou laten gaan. Mooie exposure dus.

Sharing is caring!

Wil jij mij hierbij helpen? Hou de crowdfunding-campagne dan goed in de gaten en dit deel bericht. Jouw support en toevoeging aan de #muziekindustrie worden enorm gewaardeerd!

Neem gerust contact op als je vragen hebt en check voor meer informatie: https://bit.ly/allesoverplatendeals.

Petit Legal